HyperNews

بلایای طبیعی · ایتالیا · Umbria · Provincia di Perugia · Bruna

طوفان در Bruna, ایتالیا

اولین بار گزارش شده 42 ساعت پیش، آخرین گزارش 28 ساعت پیش. 3 گزارش مستقل در 3 مقاله از 3 ناشر.

خلاصه

نوشته شده توسط Hyper News از اعداد زیر، با قوانین ثابت؛ هیچ کلمه‌ای از ناشر استفاده نمی‌شود. هر لینک به جایی که یک خط از آن آمده است، منتهی می‌شود.

چه کسی این را گزارش داده است

هیچ یک از رسانه‌های مستقر در ایتالیا تاکنون در این باره گزارش نداده است، تا جایی که Hyper News 能سته است.

رسانه‌های مستقر در 1 کشور اسپانیا 3

زبان‌ها اسپانیایی 3

در رسانه‌ها شمارش شده است، نه در مقالات. کشور یک رسانه از ویکی‌دیتا یا از آدرس وب آن (.de، .co.uk) گرفته می‌شود؛ رسانه‌هایی که در .com و پایان‌های باز دیگر هستند، به عنوان نامعلوم شمارش می‌شوند.

گزارش ها چه چیزی را ثابت می کنند

جان باختگان یک گزارش

یک گزارش می‌گوید: 7 نفر جان خود را از دست دادند.

منابع را نشان دهید و چرا

فقط یک گزارش تعداد را ذكر می‌کند.

7 · 1 گزارش مستقل · پذیرفته نشده

فقط یک گزارش آن را ذكر می‌کند

evacuated یک گزارش

یک گزارش می‌گوید: بیش از 2,100 نفر تخلیه شدند.

منابع را نشان دهید و چرا

فقط یک گزارش تعداد را ذكر می‌کند.

بیش از 2,100 · 1 گزارش مستقل · پذیرفته نشده

فقط یک گزارش آن را ذكر می‌کند

همه پوشش‌ها، از قدیمی‌ترین

هر گزارش به نسخه اصلی لینک می‌شود. نسخه‌های یکسان متن (یک داستان سیم که توسط چندین سایت اجرا می‌شود) در زیر اولین گروه قرار می‌گیرند.

  1. El País elpais.com اولین گزارش
  2. La Vanguardia lavanguardia.com
  3. El Debate eldebate.com آخرین گزارش

وارد شوید

پنل‌ها، نقشه و تنظیمات شما با ورود دوباره بازگردانده می‌شوند.

هنوز حساب کاربری ندارید؟ ثبت نام

حساب Hyper News خود را ایجاد کنید

با یک حساب کاربری، Hyper News چگونگی تنظیم آن را حفظ می‌کند: پنل‌ها، نقشه، آنچه را نشان می‌دهد و تم را. ما آدرس ایمیل شما، یک شکل رمزگذاری شده از رمز عبور، تنظیمات و هر جایگاهی را که انتخاب می‌کنید برای تماشا کنید، هیچ چیز دیگر را حفظ نمی‌کنیم. شما می‌توانید حساب کاربری را در هر زمان حذف کنید.

آیا حساب کاربری دارید؟ وارد شوید · حریم خصوصی

تنظیمات شما

پوسته

رمز عبور را تغییر دهید

حساب کاربری را حذف کنید

این عمل آدرس ایمیل، رمز عبور و تنظیمات شما را برای همیشه حذف می‌کند.